Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Aarhus Onsdag

Hvis du skal finde en lejlighed i Aarhus, kan det nogen gange være nødvendig at lade udlejer komme til dig. Personlig har jeg brugt Aarhus Onsdag to gange til at finde en lejlighed i Aarhus, bland andet den jeg bor i nu. Du vil hovedsagligt få henvendelse fra ældre borger som ikke har adgang til internettet eller ikke har tiltro til de mange udlejningssider der findes. Det kan være ældre mennesker som har en del af deres hus de vil have lejet ud, eller har en lejlighed som de i sin tid har købt til deres børn, som nu er flyttet derfra.
Når du opretter en annonce i Aarhus Onsdag, kan det hurtigt blive en dyr affære, da du betaler pr. ord. De par gange jeg har haft en annonce i, har jeg brugt nogle timer på at opbygge nogle sætninger som jeg synes er perfekte.
Annoncerne har kostet mig ca. 500 kr. pr. gang, og kan virke som mange penge i forhold et abonnement hos fx. boligportal.dk, men annoncerne i Aarhus Onsdag har virket bedre for mig de sidste par gange.

Læs mere om bolig annoncer i Aarhus Onsdag

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Aarhus Onsdag, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Skrevet i Betalingssider
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!