Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Aarhusbolig

Aarhusbolig.dk er en sammenslutning af boligforeninger i Aarhus, og har til sammen over 45.000 bolig i Aarhus og omegn. De fleste boliger er til en dejlig lav husleje, og det er derfor meget eftertragtet af få bolig igennem dem. Priserne er afhængig af boligforeningen, men det er muligt fx. at få en stor lejlighed i Aarhus C for under 4000 kr. i måneden.

For at kunne få en bolig hos Aarhusbolig, skal man skrive sig op til de enkle boliger man har lyst til at ansøge om. Du kommer derefter på en venteliste, og når det bliver din tur, vil du få tilbudt nogle lejemål. Det koster 100 kr. om året at være på ventelisten, hvilket automatisk bliver trukket for din konto. 100 kr. lyder ikke af meget, men netop på grund af husleje priserne, og det, at mange af boligerne er vildt lækre, så er der generelt meget lang ventetid.

Nogen som jeg kender har haft et boligbrev fra deres dåbsgave, og har derfor i princippet stået på venteliste siden de blev født, mens andre har omfattet af nogle forhold som får dem til at kravle længere op på listen. (rettelse jf. kommentar fra Anette, så afhænger ventelisterne ikke længere af boligbrev, men hvor længe du har været aktiv på ventelisten. Mange Tak til Anette for hjælpen :D )

Tjek de forskellige boligforeninger under Aarhusbolig, for at se om du/I opfylder nogle af de krav for at komme længere op på ventelisten, det kan være førtidspension, studerende, et blandet par(en der studerer og en der arbejder) osv.

Et andet godt tip, som jeg også ved at flere bruger, er at vælge en bolig på listen som ikke har så lang venteliste, enten fordi den ligger i et udsat område eller længere væk fra Aarhus centrum, for så at bo der i et års tid. Det vil betyde at du allerede er kommet ind i “varmen”, og og har taget din tørn, og derfor vil komme længere frem på listen når du søger en anden bolig. Dette gælder specielt hvis det er en bolig indenfor samme boligforening.

 

 

Find/søg lejlighed hos Aarhusbolig.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Aarhusbolig, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Skrevet i Betalingssider
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!