Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Århuslejeboliger.dk

Århuslejebolig.dk er drevet af ejendomsselskabet B2 Holding, som har over 300 lejemål i Århus, blandt andet lejelejligheder og rækkehuse. Du kender sikkert de fleste af deres lejemål, som fx Friskohuset, Palmehusene og Olof Palmes Parken, og de fleste andre nybyggerier i Aarhus.

Deres boligere, er ikke specielt egnet til studerende, da både huslejeniveauet og placering ikke er optimal for denne målgruppe. Stortset alle deres boligere ligger i udkanten af Aarhus, pånær Friskohuset som ligger i Aarhus C. På trods af priser og placering, er deres lejemål beboet af masse studerende, som benytter dem som delelejlighed(de er skam også delevenlige). Det giver typisk en husleje på omkring 4000 kr. – 5000 kr. pr. studerende.

Fordelen ved deres lejemål, er at du får nogle nybygget lejelejligheder i super lækre materialer, hvor stort set alle deres boliglejemål har altaner eller terrasser og alt i nyere hårde hvidevarer inkl. kombineret vaskemaskine/tørre samt dørtelefon.

se ledge lejemål på denne side.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (7 votes cast)
Århuslejeboliger.dk, 3.4 out of 5 based on 7 ratings
Skrevet i Gratis services
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!