Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Bolig1.dk

Bolig1 er måske ikke den bedste hjælp på boligmangel i Aarhus, da de ikke har specielt mange ledige boliger i Aarhus på siden.

Bolig1 videregiver information omkring ledige boliger fra både ejendomsmæglere, erhvervs- og private udlejer, og har været aktive på markedet siden 2003. Hvis du køber dig adgang til deres service, har du ikke kun mulighed for at kontakte diverse udlejere, men også mulighed for at oprette en personlig boligannonce, hvor du søger en bolig.

Vi har desværre ikke fundet nogen som har erfaring med denne service, og vi kan derfor ikke anbefale nogen at melde sig til deres service. Hvis du har nogen erfaring, gode som dårlige, er I velkommen til at kontakte os, eller skrive en kommentar nedenunder.

En positiv ting er dog at det er forholdvis billig i forhold til de andre alternativer som også kræver betalende medlemskab.

Du giver 79 kr. for et 4 ugers medlemskab, og 119 kr. for et på 8 uger. Så det er ikke noget der ligefrem vælter budgettet, heller ikke for en studerende.

http://www.bolig1.dk/lejebolig.aspx

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Bolig1.dk, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Skrevet i Betalingssider
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!