Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Boligdeal.dk

Boligdeal.dk er et website der gør boligjagten lidt alternativt i forhold de andre. De har annoncer på boligere, enten lejebolig eller nogen til salg. Hvis du er interesseret i en af boligannoncerne, skal du indtaste din email, hvor de så vil sende dig mere information. Men men men, hvis du vil have adgang til oplysningerne efter at du har modtaget en mail fra dem, så skal du betale for adgang i 2 dage, som koster 9 kr.

Du vil så derefter modtage yderelig en email som har uddybende information direkte fra udlejeren/sælgeren, som også modtager kontaktinfo til dig.

De gemmer herefter din e-mail adresse i deres system, og sender dig derefter information omkring lignende annoncer, lidt som du kender det fra alle andre services.

Der er dog ikke særlig mange annoncer med boliger i Århus området, og specielt ikke lejeboliger. Dem som findes derinde, er desuden yderst attraktive, ikke specielt billig (men er de jo aldrig), men fornuftig placering og typer.

Fx. er en af de aktuelle boliger:

Skøn 2 værelses i det attraktive område på Trøjborg på 62 m2, til 6700 kr. pr. md.

Som sagt er det rimeligt dyrt, men det er desværre efterhånden ved at være standard.

Jeg har endnu ikke haft held med deres service, og det skal lige nævnes at deres boliger ikke er unikke, da de går igen på flere andre websites. Fx har de boliger fra både Søggard Ejendomme og Dueholm & Krøyer Ejendomadministration.

I øvrigt er Boligdeal søsterportal til Danmarks største uafhængige køber/lejer-kartotek på nettet, boligønsker.dk som har eksisteret siden 2009.

Udlejerne/sælgerne annoncerer på Boligdeal – mens de boligsøgende skriver hvad de skal bruge på Boligønsker.

Se boliger hos Boligdeal.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Boligdeal.dk, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
Skrevet i Betalingssider
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!