Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

DBA – Den Blaa Avis

Den Blå Avis er desværre ikke det mest eftertragtede sted at finde ledige lejligheder til leje længere, eftersom mange af de betalende services har overtaget den digitale avis’ spalter. Der er dog stadig annoncer at finde derinde, der skal blot filtres imellem private- og erhvervs annoncer, så man kun få vist de private opslag. Kvaliteten af de annoncer der findes derinde, er dog af svingende kvalitet, og det er vigtigt at være på vagt, da man har hørt om folk der er blevet snydt. Men lad dog ikke dette skræmme dig væk, hvis du falder over en god annonce, så er det jo bare at gribe knoglen og ringe.

Ligesom med Facebook grupper med ledige lejligheder, så er det også muligt at kontakte nogen af salgsannoncerne på den Blå Avis, i håb om at de måske er villige til at udleje deres lejlighed hvis de ikke får den solgt.

 

Se hvilke lejligheder der er ledig i Aarhus – DBA.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
DBA - Den Blaa Avis, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Skrevet i Gratis services
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!