Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

DIC ApS

Alle der har brugt Google til at søge efter lejligheder i Aarhus, er stødt på DiCaps’ hjemmeside. Jeg har aldrig selv lejet en lejlighed igennem dem, eller kender nogen der har, men har dog været i kontakt med dem. Jeg ansøgte engang på en af deres ledige lejemål, og fik en besked tilbage at jeg kunne overtage lejemålet ubeset. Nu er jeg typen der gerne vil se en måske kommende bolig an, inden jeg forpligter mig til at leje den, også selvom boligmangel er stor i Aarhus. Så jeg skrev tilbage at jeg var meget interesseret i lejemålet, men at jeg gerne ville se det inden jeg sagde ja til noget, jeg hørte desværre aldrig tilbage fra dem.

Jeg har ingen anelse om det altid fungerer sådan, eller dette var et enkelt stående eksempel, men hvis du er en vovepels :D og tør tage chancen, så er Dic APS måske din vej til en ny lejlighed i Aarhus.

Se ledige boliger hos DiC aps

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (8 votes cast)
DIC ApS, 3.1 out of 5 based on 8 ratings
Skrevet i Ejendomsmæglere i Aarhus
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!