Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Dueholm & Krøyer Ejendomadministration

Dueholm og Krøyer er et administrationsfirma indenfor for fast ejendom i Århus og nærliggende omegn. Det er både udlejning af lejebolig til private borger, men også erhvervs lejemål.

Virksomheden er grundlagt af Anette Dueholm og Christian Krøyer, som til sammen har over 50 års erfaring inden for branchen.

På deres hjemmeside har trykker på du udlejning, her finder du en liste over de forskellige typer af lejemål de råder over. Normalt er det lejligheder, huse, kontorlokaler, leje af parkeringsplader i Aarhus og forskellige opbevaringsrum.

Dueholm og Krøyer udskiller sig lidt fra andre udlejere, eftersom de ved ca. halvdelen af deres lejligheder kun kræver 4 mdr. forudbetalt leje og deposition. Det er normalt at betale 3 mdr. forudbetalt leje + 3 mdr. depositum, altså 6 mdr leje forud.

De har normalt ledige lejligheder i størrelsensorden 44 m2 op til 110 m2, både Viby J og Aarhus C.

 

Find lejligheder hos DK Ejendomme

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (16 votes cast)
Dueholm & Krøyer Ejendomadministration, 2.4 out of 5 based on 16 ratings
Skrevet i Ejendomsmæglere i Aarhus
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!