Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Facebook grupper med Lejligheder

Facebook behøves vis ingen introduktion, så alle er vist klar over at dette er en platform der kan bruges effektivt til netop at finde en lejlighed i Aarhus. Der er mange der laver en status opdatering med fx “Jeg mangler lejlighed i Aarhus til ca. 5000 kr. om måneden”, og dermed beder sine venner om hjælp i deres netværk.

En anden metode er Facebook grupper der er oprettet med den ene funktion, at formidle ledige lejligheder i Aarhus. Nogen af disse grupper er oprettet af almindelige folk som gerne vil have centraliseret søgningen af lejemål i Aarhus, mens andre er oprettet af ejendoms administrerende virksomheder, for let at kunne formidle de lejligheder som de får til leje.

Der er også personlige grupper hvor folk prøver at personliggør deres jagt på en lejlighed, ved at lægger billeder op af sig selv, og en beskrivelsen af dem selv og hvad de søger. På den måde kan deres venner synes godt om, og dermed lave en “status” om at de er jobsøgende som er mere permanent.

Til sidst er der folk som opretter grupper/pages hvor de har deres andelsbolig/ejerlejlighed til salg, her har jeg dog oplevet at de efter noget tid med inaktivitet på gruppen, vælger at udleje deres bolig for ikke at miste penge.

En gruppe er fx Lejligheder til salg og leje i Århus

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Facebook grupper med Lejligheder, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
Skrevet i Gratis services
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!