Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Findbolig.nu

Findbolig.nu er en ved at blive en seriøs spiller på markedet, og tilbyder at hjælpe dig i din søgen på en ny lejlighed, helt gratis. De boligere som tilbydes her, er tit ikke at finde på nogle af de andre sites, hvilket gør siden meget interessant. Der er dog ikke et kæmpe udbud, og mængden af lejligheder varierer meget. Det er en god idé at oprette en profil på findbolig.nu, så har du mulighed for at blive gjort opmærksom når der kommer boliger på siden som passer til dine behov.

Du får bestemte fordele hvis du er medlem af en pensionkasse, Fx har Pension Danmark nogle gode lejligheder, som man kan skrive sig på ventelist til, men det koster fx 100 kr. om året for at være på den. Når du skrive dig på ventelisten, modtager du et girokort i løbet af et par dage, og når du har betalt det, vil du aktivt være på ventelisten.

 

Ledige lejligheder hos findbolig.nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
Findbolig.nu, 4.8 out of 5 based on 4 ratings
Skrevet i Gratis services
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!