Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Henning Poulsen

Alle der har søgt efter bolig i Aarhus på Google har med garanti været inde på Henning Poulsen’s side en gang eller to. Henning Poulsen har +10 lejemål i henholdsvis Aarhus C, Aarhus N(Trøjborg), Højbjerg, Brabrand og Risskov.

Deres husleje priser er lidt i overkanten i forhold til kvaliteten af de boliger som er til udlejning, men det er generelt for boliger i Aarhus.

Får at komme i betragtning til et af deres lejemål, har de ikke en ansøgningsformular som er normal procedure, men du skal derimod sende dem en e-mail. I denne e-mail skal du komme med en beskrivelse af dig selv, hvilken uddannelse/job, fritidsinteresser, hvor mange I skal bo i lejligheden og dine kontaktoplysninger. Derudover skal du selvfølgelig skrive hvad du søger, altså hvor du gerne vil bo, størrelse på lejemålet, huslejeprisen og hvornår du gerne vil flytte ind.

Men giv det et forsøg, og vend endelig tilbage og skriv din erfaringer i kommentar feltet neden under, eller via kontaktsiden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (28 votes cast)
Henning Poulsen, 3.7 out of 5 based on 28 ratings
Skrevet i Ejendomsmæglere i Aarhus
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!