Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Hvor får jeg den billigste indboforsikring?

Hvad er dækket ved indbrud / tyveri

Det er altid forskelligt hvilke og hvad af dine ting som er dækket ved indbrud eller tyveri, og hvordan selve indbruddet eller tyveriet er forgået. En indboforsikring omfatter normalt alle dine ejendele som generelt hører til i dit hjem, også hobby/fritids ting som du opbevarer i dit hjem. Genstande som du har lejet eller lånt af andre er som princip også dækket af din forsikring, hvis ejeren ikke har en forsikring som dækker den genstand.

Det er altid svært at angive hvor meget du skal forsikre dit indbo for, og det kræver en indsats fra din side. Du er nødt til slavisk at gå i gennem boligens ejendele og noterer deres værdi, fordi du skal mindst angive en forsikringssum som svarer til forsikringsværdien af dit indbo. Forsikringsværdien er det som du skal betale hvis du skal ud og købe alle dine ejendele igen, hvis de skulle blive stjålet eller ødelagt.
Hvis du ikke har forsikret dig for mere end værdien af de ting du ejer, så er du hvad man populært kalder for underforsikret. Det betyder at du vil få en erstatning som er mindre end hvad du har mistet.

Modtag 3 GRATIS tilbud på billige indboforsikringer

Der er forskellige begreber at betegne de forskellige situationer med, og det er ikke altid at forsikringsselskab og politi bruger helt de samme.
Der er:

Indbrudstyveri: Det betyder at nogen skaffer sig adgang med magt, da alle døre og vinduer er aflåste og tilhaspede. Dette er et krav for at søge om erstatning og at indboforsikringen dækker.

Røveri: Du er udsat for røveri hvis du personligt bliver truet med vold eller trusler som medføre at du mister dine personlige ejendele. Det kan foregå både inden og uden for dit hjem. Dette vil være dækket af din indboforsikring, både hvis nogen trænger ind i dit hjem og truer dig til udlevering, eller hvis du bliver omringet på uden for din bolig.

Ran – med udråb: Det er et tyveri hvor du selv eller andre ser hvad der sker og nogen udråber noget, fx “Stop tyven”. Selve udråbet er det vigtigste, for dette er netop krævet for at indboforsikringen dækker, og du får en erstatning.

Simpelt tyveri:Dette er en betegnelse for alt andet end indbrudstyveri, røveri og ran. Det kan fx være at din cykel bliver stjålet.
Cykel
Så du kan som udgangspunkt altid gå ud fra at din cykel er forsikret igennem din indboforsikring. Der er nogen nogen forsikringsselskaber som har lavet cykeldækning som et tilvalg, og det er derfor vigtigt lige at være opmærksom på dette. Skader på cykler der normalt dækkes med indboforsikring er; Brand, Hærværk, Tyveri, og ansvar ved påkørsel af andre. For at få godkendt og udbetalt erstatning ved tyveri af cyklen, skal der være en godkendt lås på cyklen. Ved cykelhandleren får du et låsebevis når du køber en lås som er godkendt, denne skal indsendes til forsikringsselskabet sammen med stelnummeret. Husk altid først at melde tyveriet til politiet.

Indboforsikring studerende – hvordan dækkes i delelejlighed / bofællesskab

Der er flere forsikringsselskaber som ikke vil tegne indboforsikringer for bofællesskaber fordi at der forsvinder mange genstande på de ulåste værelser i fællesskabet. Det er dog typisk én fælles forsikring som de ikke vil tegne, så hvis hver beboer har hver en forsikring er der ingen problemer, eller hvis det kun er familie eller kæreste som bor i fællesskabet. Så bor du sammen med en eller flere venner, spørg altid dit forsikringsselskab om jeres indboforsikring dækker jer begge, da de tit kun dækker den enkelte person.

Modtag 3 GRATIS tilbud på billige indboforsikringer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Skrevet i Information
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!