Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Kristenbolig.dk

Kristenbolig.dk er en formidlingsportal, hvor folk med en kristen tro kan hjælpe hinanden med at finde en bolig. Portalen er rettet mod mennesker med en kristen livsholdning, men vil de vil ikke vurdere imellem hvor kristne deres besøgende er. Så dette er endnu en kanal hvor der kan være mulighed for at finde en ny lejlighed i Aarhus.

Det er et meget simpelt system, hvor du som bruger har mulighed for at lave et opslag, hvor du enten søger eller udbyder en bolig et sted i Danmark. Folk har så mulighed for at respondere på dit opslag, hvis de vel og mærke har en bruger på kristenbolig.dk, eftersom alt kommunikation foregår gennem deres beskedsystem.

Servicen er helt gratis at bruge, så det er et forsøg værd, men det skal siges at der ikke er specielt meget aktivitet på siden.

Se boliger hos Kristenbolig

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Kristenbolig.dk, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Skrevet i Gratis services
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!