Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

Om aarhus-lejlighed.dk

Vi er et par studerende som selv flere gange har siddet i den situation, at vi mangler et sted at bo i Aarhus. Vi kender derfor problematikken med at finde en ledig bolig som er til at betale sig fra, alt for godt. Vi kom til at snakke om hvor irriterende det var at skulle til at gå på jagt på Google hvergang man skulle søge efter en ny billig ledig lejlighed i Aarhus, og begyndte derfor for at sammenligne bogmærker over lejlighedsoversigter i Aarhus. Vi har ud fra det lavet denne side, for at hjælpe dig med at finde en lejlighed i Aarhus, hvad enten om du er studerende, arbejdsløs eller fastansat. Den skulle gerne give dig et overskueligt overblik over måder at søge lejlighed i Aarhus på.

Hvis du har et tip til en måde at finde lejlighed i Aarhus på, som ikke er på websitet, er du meget velkommen til at sende det til os, så vi kan sprede budskabet. Når det kommer til at finde en billig eller godt placeret lejlighed i Aarhus, er vi næsten alle i samme båd, det er meget svært!

Holdet bag Aarhus lejlighed har også lavet andre sider som skal hjælpe jer med at få information omkring andre område, blandt andet styketræning og babyartikler.
Her er de andre projekter.

nytlogo2
mutter