Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: non-static method anchor_utils::ob_filter() should not be called statically in /var/www/aarhuslejlighed.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-external-links/anchor-utils/anchor-utils.php on line 33

SN Invest A/S

SN Invest har i øjeblikket 10 lejemål i Aarhus, på Thorvaldssensgade, Søndre Ringgade, Viborgvej, Carl Blochs Gade og Hans Broges Gade, at se inde på siden. Jeg ved at de har flere lejemål, men præcis hvilke kan jeg ikke svare på. Du kan se billeder af de forskellige lejemål her.

SN Invest’s ejendomme administreres af virksomheden www.2plus2admin.dk, og det er dem man skal kontakte for at komme i betragtning til et af deres lejemål. Personen som i øjeblikket står for administrationen i Aarhus, hedder Anni Schrøder, og kan kontaktes på lediglejlighed@sninvest.dk.

Jeg var så sendt som i går aftes, ude og se et af deres lejemål på Søndre Ringgade, og var imponeret over kvaliteten. Lejligheden var renoveret i 2007, og havde en yderst attraktiv indretning. Prislejet var dog en anelse for høj, på trods af husleje niveauet i Aarhus, da det var 7600 kr. inkl. aconto forbrug. Dette var for en 2 værelses på 69m2, med en rimelig attraktiv placering, lige i udkanten af ingerslev boulevard / Harald Jensens Plads.

På deres Aktuelt side kan du se ledge lejemål på denne side.

Eller ring eller skriv til Anni for at komme i betragtning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
SN Invest A/S, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
Skrevet i Ejendomsmæglere i Aarhus
Billig indboforsikring.

Modtag op til 3 gratis tilbud på en billig indboforsikring, helt uforpligtigende.

Følg blot nedenstående link, og udfyld formularerne på Tjenestetorvet, som vil sørge for resten.

Modtag 3 GRATIS tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips om nye sider, og eventuelle boligtilbud!